Top oynayan gençlere yabani domuz saldırdı

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

 Malatya’da bir okulun bahçesinde top oynayan gençlere yabani domuz saldırdı.
Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Recep Aydoğan Sokak’ta bulunan Dilek Anadolu Lisesi’nin bahçesinde gece saatlerinde top oynayan mahallenin gençlerine dağlık alandan geldiği belirtilen yabani bir domuz saldırdı. Gençler kaçarak domuzun saldırısından kurtulurken, mahalle sakinlerinden biri av tüfeği ile yabani domuzu etkisiz hale getirdi.
Mahalle sakinleri bölgede çok sayıda yabani domuzun bulunduğunu ifade ederken özellikle gece saatlerinde halk sokağa çıkarken tedirginlik yaşadıklarını söylediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam
Reklam