TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam
Reklam

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Pazartesi günü ligin ilk karşılaşmasına 1461 Trabzon maçıyla çıkacak olan Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları bütün hızıyla sürüyor.

Bu sezon kadrosunda diğer takımlar gibi 25 lisanslı futbolcu bulundurmak zorunda olan sarı kırmızılılar, takımdan ayrılan Serkan Çalık ve Samed Kartal’ın yerine transferler gerçekleştirecek. Bu iki bölgedeki boşluğu doldurduktan sonra 1 transfer daha yapacak olacak Yeni Malatyaspor, kadrosunu tamamlamış olacak.

Bunun yanı sıra yapılacak 3 transfer ile kadrosunu 26’ya çıkartacak olan Yeni Malatyaspor, 1 oyuncu ile yollarını ayırmak zorunda kalacak. Sarı kırmızılılar, bu sorunu altyapıdan yetişen genç bir futbolcuyu bir takıma kiralayarak çözmek istiyor./FERDİ DURDU

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam