'ÜMİDİMİZ GENÇLER UMUDUMUZ YARINLAR' PROJESİ DEVAM EDİYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

  Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar Projesi devam ediyor.

Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar Projesi ile hedef kitle içerisinde yer alan çocuk ve gençlerin toplumsallaşma sürecine katkıda bulunmak, çocukları eğitime motive ederek eğitimlerine devam etmelerini sağlamak ve geleceğe dair müspet hedefler belirlemelerini temin etmek amaçlanıyor. Bu çerçevede, Risk Altındakilere Yönelik Özel Uygulama Programlarının Belirlenmesi faaliyetleri kapsamında ebru kursu açıldı.

KURS 2 AY SÜRECEK
Ebru kursu, 15 öğrencinin katılımıyla Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başladı. Kursa katılan kursiyerlere okul kıyafeti ve kırtasiye yardımı da yapıldı. 2 ay sürecek olan kurs süresince kursiyerlerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek, ayrıca kursun tamamlanmasının ardından Malatyapark AVM'de ebru sergisi açılması planlanıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam