VEFAT EDEN TARSİM BÖLGE MÜDÜRÜ KADAK TOPRAĞA VERİLDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak, gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Dün öğleden sonra rahatsızlanarak özel bir hastaneye başvuran Kadak’ın kalp krizi geçirdiği anlaşılınca hemen yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Kadak’ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.
42 yaşındaki Bünyamin Kadak için bugün Şehir Mezarlığı’nda öğlen namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, TARSİM Yönetim Kurulu eski başkanı Ramazan Kadak, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’la çok sayıda seveni ve yakını katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Kadak gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam