Yanlışlıkla kapatılan eğitin kurumu tekrar açıldı

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

 FETÖ ile mücadele kapsamında yanlışlıkla kapatılan Fırat Temel Lisesi'nin kapatma kararı durduruldu. 
Malatya Fırat Temel Lisesi olarak isim benzerliğinden dolayı bu kargaşada sıkıntı yaşadıklarını belirten Fırat Temel Lisesi Kurucu Müdürü Saim Geleri, konu ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
Yapılan yanlıştan dönüldüğünü ifade den Geleri, “Ülkemizin 15 Temmuz gecesi yaşadığı menfur saldırı milletimiz ve güvenlik güçlerimiz tarafından kısa sürede önlenmiştir. Bu saldırının tarafı olan FETÖ gerekli dersi bu milletten almıştır. Büyük şair ve İstiklal Marşımızın yazarı M. Akif Ersoy Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diye dua etmişti. Yüce Rabbim bu ve bunun gibi değerli insanların duasını kabul etmiş bu millete ilelebet bir daha İstiklal Marşı yazdırmayacaktır. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın dik duruşu ve milletin hep birlikte (Sağcısı, Solcusu, Kürdü, Türkü) ile destek vererek bu örgütün başkaldırışı kafası ezilerek önlenmiştir. Hepimize geçmiş olsun” şeklinde konuştu.
Bu FETÖ’ nün giriştiği ihtilal denemesi sonucunda oluşan kargaşada büyüklerimizin tabiri ile kurunun yanında yaş da yanmasın suçsuz insanların mağdur olmaması için gerekli itina gösterilmesi gerektiğini kaydeden Geleri, “Bu büyük ve dünyada emsali olmayan ülkemize Yüce Allah zeval vermesin” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam
Reklam