Yaşlı Adam Mezarlıkta Canına Kıydı

Yaşlı Adam Mezarlıkta Canına Kıydı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Battalgazi ilçesinde bulunan Sıptırız Mezarlığı’nda bir kişi ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’nde bulunan Sıptırız Mezarlığı’nda sabah saatlerinde üzücü bir olay yaşandı.


Edinilen bilgilere göre, 71 yaşındaki S.K. isimli şahıs mezarlıkta bir vatandaş tarafından ağaca asılı olarak hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, Cumhuriyet savcısının talimatıyla olay yeri inceleme ekipleri de bölgede çalışma gerçekleştirdi.


Yaşlı adamın cenazesi, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
2026-10-12 12:36:12