YENİ MALATYASPOR’A PARA CEZASI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

 Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) PTT 1. Lig’in 14. haftasında Malatya’da oynanan Yeni Malatyaspor - Adana Demirspor karşılaşmasında talimatlara aykırı hareket edildiği için sarı-kırmızılı kulübe toplam 33 bin 500 TL para cezası verdi. 
PFDK'nın vermiş olduğu karar şöyle:
"Yeni Malatyaspor Kulübünün, 06.12.2015 tarihinde oynanan Yeni Malatyaspor - Adana Demirspor PTT 1. Lig müsabakasında, özel güvenlik görevlilerinin görevlerini gereği gibi yapmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Yeni Malatyaspor Kulübü'nün, stadyuma biletsiz seyirci alınmasından dolayı takdiren 26 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezaların birleştirilmesi suretiyle Yeni Malatyaspor Kulübünün, toplam 33 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam
Reklam