Yıldızlar Voleybol Grup Müsabakaları Başladı

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

  Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Grup Müsabakaları, Malatya'da başladı.

  Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce organize edilen Okullar arası Voleybol Yıldızlar Grup Müsabakaları'nın bir ayağı Malatya'da yapılıyor.

  Yeşiltepe ve Tecde Spor Salonları'nda 14 Şubat'a kadar sürecek olan müsabakalarda Malatya, Elazığ, Bingöl, Erzincan, Mardin, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Gümüşhane takımları mücadele edecek.

  Okullar Arası Yıldızlar Voleybol Grup Müsabakaları kapsamında Yeşiltepe Spor Salonu'nda tören düzenlendi.

  Törende konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, grup müsabakalarında yer alan takımlara başarılar diledi.

  Yücel, müsabakaların centilmence geçeceğine inandıklarını belirterek, sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna vurgu yaptı./FERDİ DURDU

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam
Reklam